donderdag 7 augustus 2014

Marrakech aan de Maas

Wie Marokko bezoekt, kan niet om Djemma el Fna heen. Het centrale plein van Marrakech bruist dag en nacht en trekt veel toeristen. De gezellige drukte, de heerlijke geuren en sfeervolle avondverlichting zijn precies wat de organisatie van Eetplein Rotterdam in gedachten heeft. Dit weekend staat het Museumpark vol kraampjes met couscous, tajines, en andere exotische hapjes. Verschillende eetculturen smelten in dit openluchtrestaurant samen tot een kruidige wereldmelange. Laat je verrassen door nieuwe geuren, smaken en kleuren en proef eens van een andere keuken.
Naast lekker eten uit allerlei windstreken zijn er in de marktkramen ook allerlei authentieke Marokkaanse producten te koop. Dit jaar wordt de programmering uitgebreid met nog meer muziek, voorstellingen, mode, kamelen, henna-schilders en kookworkshops.

Toegang is gratis. De gerechten zijn te koop voor een bedrag tussen 5,00 en 7,50 euro. Vrijdag 8 augustus is het plein open van 18.00-23.00 uur, zaterdag 9 augustus van 15.00-23.00 en zondag 10 augustus van 15.00-22.00 uur.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten